Ideelt av Barsk og Ideal

To hester var til start på Leangen i går kveld (mandag) – og verken hester eller folk i teamet hadde grunn til å henge med nebbet etter to sterke prestasjoner.

Først ute var Eros Barsk – som gjorde en meget god prestasjon i ungdomsløpet. Han fullførte flott til andreplass, og hadde ganske sikkert vunnet uten sjenering. Neste oppgave for Eros Barsk, blir trolig V75-løp på Bjerke lørdag 17. november.

Vant gjorde imidlertid kveldens andre starthest fra stallen. Ideal Va Bene kom ut etter pause og etter cirka to måneder hos Team Wolden. Med sin eier Hilde Rogstad på ryggen, gjorde ekvipasjen et råsterkt løp til overlegen seier – og det til tross for terrengtap i første sving. Hilde er mye i stallen og hjelper til, ikke bare for egen hest – men er også et godt bidrag på mange måter.

Dagen i dag har stort sett godt med til rakbanejobb av toåringene. De fleste av stallens åringer er blitt mosjonert – mens de andre åringene har vært på rolige spaserturer på tredemølla.

I morgen onsdag 7. november skal noen hester på Leangen for å trene, mens de fleste åringene skal ut på puljevise joggeturer.

Førsteflier’n