Fredag!

Ny uke nærmer seg slutten. I dag har det stort sett gått i intervall økter, pluss en del åringer har jobbet på med sine kilometer, og noen har fått sine turer i 4-hjuldvogn. I morgen skal årings hingstene ute å jobbe litt. Mange travelskere har fått sin bibel i posten i dag, altså Årsrevyen. Den sparer vi til Jul, da det er litt roligere. Vi har jobbet med å holde rakbanene frostfritt, men det er meldt en del snø fremover, så vi satser på snøbane, innen kort tid.

På denne tiden i fjor, satt vi å jobbet med halvårsoppgaver, som skulle leveres inn på trenerskolen. 1 år etterpå sitter vi her, med 33 hester i trening, for det aller meste bare unghester. Noe som gjør meg stolt og ydmyk, og ikke minst takknemelig ovenfor våre kunder, som har tru på oss- Takk! Er stolt over hva vi har fått til, til nå, og er stolt over mine ansatte og andre gode hjelpere, som står på, for å levere så fine unghester som vi gjør!

Vil ønske alle en riktig god helg

Vegard