Hvorfor splitte verdens beste sport og hobby?

Dagens overskrift sier seg selv. Malvik fikk nei, til å bli den nye travbanen i Midt-Norge. Orkdal var stemt fram til å ta over, om Malvik fikk nei. En bane i Orkdal, travsportens vugge- det er vell fortjent? Men tirsdagens lesning, var ikke noe bra, nå er plutselig Melhus med i kampen igjen, i følge travlaget selv. Uansett, så er poenget mitt at vi må stå sammen, uansett hvor banen blir. Men akkurat nå, er det vill kaos i Trøndelag, dessverre! Og som Midt Norges største travtrener, så synes jeg dette er veldig trist, at travsporten som har betydd så mye for meg, skal ende opp i en maktkamp, for personer som ikke har greie på hverken rekruttering og økonomi.  Folk i det høye systemet i travsporten, må komme seg på jobb. Og noen må virkelig ta sin hatt, og gå, ledelsen i Midt  Norge, har blitt presset av enkeltpersoner, og det er ikke bra. Uansett hvor banen kommer, så må vi stå samlet og ta vare på alle. Vi trenger alle i travsporten!

Ellers så triller det bra på, på stallen, toåringene har begynt og gå mønstringsløp.

Ha en forstad fin kveld

Vegard