Varianter!

Ny ‘blogg’ vi er nettopp ferdig med Oslo Grand Prix helgen, vi fikk se mange flotte prestasjoner, selv hadde jeg gledet meg til å se Looking Superb, å Jomar Blekkan, neste år Jomar! Jeg klarer ikke helt å slippe den svake dommer avgjørelsen på Lørdag. Episoden jeg snakker om, er selvsagt episoden mellom Morten A Pederse og Olivier  Raffin, der sistnevnte mister seieren, i dommer rapporten kalles det, for at Morten Pedersen ikke fikk kjørt for fullt, og di mener at han sjenerer. Ja jeg er enig at Raffin sin hest drifter utover, men Pedersen får kjørt får fult, gå inn å se reprise av løpet å se selv, Pedersen er ganske så mye mer aktiv ennj Raffin ned oppløpet. Svakt! Nå skal ikke jeg legge meg ut med DNT og reglementet, men å stenge sulky artisten Jos Verbecck ut, fra Oslo Grand Prix, er å skyte seg i foten, men ok, vi må respektere reglementet. Det siste jeg vil nevne, er det som skjedde på Leangen i går.  Leangen har gått ut og sagt der var menneskelig svikt, å det synes jeg er bra at di sier, for det var en katastrofal banen, når jeg kom inn der i 15- tiden. Men jeg vil skryte av banenjobben som ble gjort, for banen ble ikke så værst.  Men det er her jeg stusser litt, hvordan kan man godta strykninger, 3-4 timer før man vet hvordan banen blir? Folk strøk hestene sine i fortvilelse når di kom på Leangen, hadde di ventet 3-4 timer som jeg gjorde, så hadde vi hatt nesten fulle felter i går. Alt i alt, synes jeg Leangen gjorde en fin jobb, når det ble som det ble, selv om jeg ikke var i seng før 02.00, og da har jeg 20 minutter til å fra Leangen, det sier litt om hvordan banen var i går formiddag! Så til dere som ikke strøk hestene deres, og støttet Leangen, i di kritiske timene, dere fortjener en stor takk! Det var det jeg hadde på hjerte denne gang, neste helg er det midtsommer trav, på min hjemmebane Leangen, vi snakkes der, møt opp!

Vegard