Siste halvår igjen!

Vi har kommet inn i juli måned, gresset er slått, og ser ut som vi får et godt groovfor i år. Vi er godt i rute med årets mønstringsløp hester. De fleste toåringene har startet på med mengdetrening, mens noen får litt ferie og går på beite. Vi har som kjent veldig få løpshester på stallen pr dags dato. Så derfor var torsdagens lesning i torsdagens tgn gledelig lesning. I følge «with» statistikken, så er vi den trenerstallen, nord for Dovre som gjør det best, pr dags dato. Det synes jeg er morro, ettersom alt vi har av hester, nesten er kun toår-gammel! Flinke folk rundt meg, er viktig, det er jeg takknemlig for. Nå fredags kveld, så er begge stallene hjemme på gården, vasket ned, og resultatet var magisk, kommer bilder på vår Facebookside, litt senere. Mange har sikkert lagt merke til, at vi har hatt litt svake prestasjoner siste måned, men det har vi heldigvis en forklaring på. Vi har en infeksjon gående på stallen. Så blir ikke start på våre hester, før om en måneds tid. Men da konmer vi sterkere tilbake. Vil ønske alle en riktig god sommer. Så snakkes vi…

Vegard