Klasseløpshelga!

Mandagen er 8 timer gammel, og det er full aktivitet i stallen. Jeg er ute og kjører mosjons, mens di andre gjør klar stallen inne, før vi starter med intervaller på rakbanen. Årets høydepunkt for mange er nå til helga, mange drømmer om klassisk triumf, noen oppnår dette, mens andre drar skuffet hjem fra Bjerke. Travet gir og travet tar. Man vet aldri, derfor travet er så givende også. Jeg har registrert all negativitet i travsport, i Norge, men velger å ikke fokusere på det. Vi skal i utgangspunktet ha folk som skal klare å få orden på dette. Vi har i år også, klart å kvalifisere en hest i en klassisk finale, det synes jeg er stort, ettersom vi har nesten, ingen løpshester. Så dette er utrolig bra. Auksjonen er også et høydepunkt, katalog, filmsnutter og bilder er nøye sett igjennom, kanskje blir det et kjøp eller to. Leangen i kveld, 4 hester i mønstringsløp, og en i vanlig løp. Håper de fleste som har mulighet, til å reise til Bjerke til helga, og få med seg verdens mest givende sport live.

Vi snakkes

Vegard