V75 på hjemmebane!

Det er fredags ettermiddag når dette skrives. I morgen er det V75 på hjemmebane, 17 millioner til en alene bong, som prikker 7 rette alene! Verdt å levere inn en bong da. På stallen skjer det mye for tiden, noen toåringer har reist, mens nye åringer har kommet inn. Ble handlet noen på årets klasseløps auksjon. En vis mann sa til meg en gang, når det er nedgang, er da man må innvistere, slik at man kan ha det gøy, når nedgang snur til oppgang. Slik tenker jeg, å mine stødige og gode hesteeiere. Det skjer mye i Trøndelag nå, den nye folkebanen i Trøndelag, er på gang, di forventer oppstart med å begynne å bygge ny bane, i månedsskifte juni/juli. 2020. Gleder meg til den nye bane står klar i Orkdal! Tre hester til start i morgen, trur og håper di kommer til å levere fine innsatser. Ses i morgen på Leangen? God helg til alle!

Vegard