Nytt år- vi er optimister

Vi er straks ferdig med uke 2 i det nye året. Fjor året for vår del, var veldig bra, med en seiersprosent på nesten 20, er vi den stallen i midt-norge, med best seiersprosent, det er jeg stolt av, samtidig litt ydmyk. Stallfolket har gjort en bra jobb. Takk! Året i år, er jeg spent på, mye unghester, et generasjons skifte på vår stall. Så seiersprosent håper jeg holder, men med generasjonsskifte på hestene, så kan det fort bli en mellom sesong. Vinteren her oppe har vært dårlig, vi har fått kjørt mye med hestene i vinter. Men di har ikke fått di intervall jobbene di skulle hatt, så treåringene kommer ikke noe tidlig ut i år, på grunn av litt dårlig treningsforhold. Jeg ser lyst på fremtiden, med en stall med flotte inivid, å trofaste og gode kunder og ansatte, så ser jeg lyst på fremtiden, denne negativitet snur vi sammen, Racing lovers!

Vi ses på travbanen også i 2020.

God Helg!

Vegard