Ny V75 omgang på hjemmebane

Stallen er akkurat ferdig for dagen, når dette skrives. Vært et forferdelig vær siste ukene i Trøndelag. Som går utover dårlig treningsforhold fortiden. Vi kjører/rir mye med hestene, for tiden, da di tøffe øktene utgår, på grunn av dårlig vær, som lager vanskelig treningsforhold. V75 på Leangen i mårra, 5 hester fra stallen, pluss 3, fra broder Anders fra Bjerke, spennende dag.

Banen trur jeg blir bra etter forholdene, var inne på Leangen, onsdag, og kjørte baneøkter. Da var banen ganske bra. Håper og trur på samme forhold i  morgen. Dagen i dag, har di fleste blitt kjørt/ridd eller gått på tredemøllen. Nå ser vi fram til dagen i morgen, husk og møte opp, trav er best på plass:) ikke gløm å levere en V75 bong.

Vil til slutt ønske Familien Selmer, lykke til med Looking Superb, i Prix de Amerique, på søndag. Sier som Kolbjørn, herre bli bra! God tur!

God Helg

Vegard