V75-på hjemmebane, Leangen

Fredag, og dagen før V75-sirkuset kommer til Leangen. Vi har 5 hester ut fra stallen, pluss at vi skal ha ansvaret for broder/kollega og samarbeidspartner Anders L Wolden sine hester:) Har vell ingen sikre vinnere denne løpsdagen. Men Pirlo kan bli tung og slå fra tet, Fernando har topp form, Anders har ambisjoner med Strong Case. Mange klager over at reisetilskudd er borte osv, ditto mindre tilreisende som kommer, den diskusjon legger vi død i dag, da vi ser fram mot en spennende V75 runde på Leangen, mye fine hester som starter! Ellers så har stallformen vært fin en stund nå, er godt fornøyd med det, med tanke på di få løpshestene vi har! Godt jobbet alle sammen. Det blir ikke noe julebord i år, men det kommer et ‘nyttårsbord’ etter jula, slik at kunder og samarbeidspartner, og oss i teamet kan ha en sosial tilsetning:) Det har vært en suksess før! Ønsker alke ei riktig god helg! Og møt opp på V75- på Leangen i morgen!

Vegard